Duitsland, Oostenrijk en Italie passen rijden.

Rondreis 5 dagen

In korte tijd passen rijden in de bergen? Dat kan, maar dan moet je niet opzien tegen wat meer kilometers in het zadel. Duitsland, Oostenrijk en Italie hebben alles een geweldige motorreis te maken daarom presenteert MUST-MOTORREIZEN met trots deze 5 dagen hemelvaart reis. Deze reis zal je langs mooie en bijzondere plekken in Duitsland, Oostenrijk en Italië brengen zoals de Romantische route, Lech, het Zwarte Woud, maar ook de Grosglockner Hochalpenstrasse (Oostenrijk) en de Timmelsjoch Hochalpenstrasse tussen Italië en Oostenrijk. De totaal afstand is +/- 2200 Km. Voor de wat meer ervaren rijder.

  5 daagse groeps rondreis

 

 Datum 7 augustus t/m 11 augustus 2020

 

 Prijs op basis 5 dagen  490 euro

 

Duo passagier                360 euro

 

Toeslag 1 pers kamer   250 euro

 

Inbegrepen:

4x Hotel overnachting + ontbijt

Oostenrijkse motor vignetten

Entree tot bezienswaardigheden

 

DAG 1. Nederland - Rothenburg ob der Tauber 600 Km.

 

Omdat we van de volle 5 dagen gaan genieten op de motor begint deze groepsreis in Nederland. Vanaf een afgesproken punt in Nederland via een leuke route via Koblenz en Bad Mergentheim naar ons eerste hotel te Rothenburg ob der Tauber.

 

Dag 2. Rothenburg ob der Tauber- Zell am See 422 Km.

Vandaag gaan wij via de romantische route genieten van wat dit gebied ons als motor rijder te bieden heeft en rijden onder meer langs de Dachau en Kufstein naar ons hotel te Zell am See.

 

Dag 3. Zell am See - Solden 342 Km.

Vandaag zijn de passen aan de beurt en we rijden we (ondermeer) via de prachtige Grossglockner hoch alpen strasse richting Italie waar we de Tjimmeljoch pas nemen, richting ons hotel te Solden

 

Dag 4. Solden - Baden-Baden 438 Km.

Vandaag staan er weer passen op het programma we rijden via Lech (het wintersport gebied van onze Koninklijke familie) langs de Bodensee door het Zwarte Woud naar onze bestemming.

 

Dag 5. Baden-Baden - thuis 584 Km.

 Helaas de laatste dag we zullen in groeps-verband gezellig gezamenlijk huiswaarts rijden via enkele binnendoor wegen.

Route kaart

Impressie