Zuid-Duitsland 9 Dagen

Duitsland heeft alles om een geweldige motorreis te maken daarom presenteert MUST-MOTORREIZEN met trots deze 9 dagen Zuid-Duitsland reis. Deze reis zal je langs mooie en bijzondere plekken in Duitsland, Oostenrijk en Italië brengen zoals de Moezel, de Romantische route, Berchtesgaden, het Zwarte Woud, maar ook de Grosglockner Hochalpenstrasse (Oostenrijk) en de Timmelsjoch Hochalpenstrasse tussen Italië en Oostenrijk. De totaal afstand is +/- 2907 Km.

9 daagse groeps rondreis

 

Datum 21 tot en met 29 augustus 2020

 

Prijs op basis 9 dagen   975 euro

Duo passagier                725 euro

Toeslag 1 pers kamer   250 euro

 

Inbegrepen:

8x Hotel overnachting + ontbijt

Entree tot bezienswaardigheden

DAG 1. Nederland - Prum 335Km.

Omdat we van de volle 9 dagen gaan genieten op de motor begint deze groepsreis in Nederland. Vanaf een afgesproken punt in Nederland via een leuke route via Monschau naar ons eerste hotel te Prum

 

Dag 2. Prum - Usingen 307 Km.

Vandaag gaan wij via mooie routes genieten dit gebied ons als motor rijder te bieden heeft en rijden onder meer langs de Moezel naar Koblenz en via binnenwegen naar ons hotel te Usingen.

 

Dag 3. Usingen - Rothenburg ob der Tauber 295Km.

Vandaag rijden we via mooie wegen naar Wurzburg en bezoeken de Rezsidenz, hier begint ook de romantische strasse die wij zullen volgen naar Rothenburg ob der Tauber

 

Dag 4. Rothenburg ob der Tauber - Chiemsee 368 Km.

Wij vervolgen vandaag onze weg via de Romantischstrasse en zullen genieten van de oude pracht en praal waar de Romantische strasse om bekend staat. Voor Munchen rijden we binnendoor naar ons hotel in Chiemsee.

 

Dag 5. Chiemsee - Lienz (oostenrijk) 293Km.

Vanaf vandaag gaan we de bergen in en rijden vanuit Chiemsee naar Berechtesgaarden en brengen een bezoek aan het Adelaarsnest een bekende/beruchte plek uit de 2e wereldoorlog, na ons bezoek rijden verder via bergpassen en de Grossglockner Hochalpenstrasse naar ons hotel in Lienz

 

Dag 6. Lienz (Oostenrijk - Oetz (Oostenrijk) 257 Km.

Vandaag staan er weer bergpassen op het programma, dus dat wordt genieten vanaf Lienz rijden we Italië binnen en vanaf Vipento (Italië)  volgen wij de Timmelsjoch Hochalpenstraße dis ons naar Oetz en ons hotel brengt.

 

Dag 7. Oetz (Oostenrijk) - Freudenstadt 343Km.

Ook vandaag zoeken we de bergen weer op en rijden over mooie wegen via Lech (waar onze Koninklijke familie graag skiet) en de Bodensee en het Zwarte woud naar ons hotel te Freudenstadt.

 

Dag 8. Freudenstadt - Neubrucke 243Km.

We rijden over fraaie en mooie binnenwegen vandaag naar Neubrucke en onderweg doen wij ons tegoed aan alles wat deze omgeving te bieden heeft.

 

Dag 9. Neubrucke - Nederland 466 Km.

Helaas de laatste dag maar we gaan dan wel genieten via een leuke route die ons via Luxemburg en België naar Maastricht brengt.

 

 

Route Kaart

Impressie